Možnosti iskanja
Domov Mediji Pojasnjujemo Raziskave in publikacije Statistika Denarna politika Euro Plačila in trgi Zaposlitve
Predlogi
Razvrsti po

Posvetovanje o vodniku za ocenjevanje prošenj za pridobitev licence in o vodniku za ocenjevanje prošenj finančnotehnoloških kreditnih institucij za pridobitev licence

V okviru tega posvetovanja bodo imele zainteresirane strani priložnost podati pripombe na vodnik za ocenjevanje prošenj splošnih kreditnih institucij za pridobitev licence in na vodnik za ocenjevanje prošenj finančnotehnoloških kreditnih institucij za pridobitev licence.

Rok za oddajo pripomb: 2. november 2017 opolnoči po srednjeevropskem času.

Upoštevali bomo samo pripombe, ki jih bomo prejeli do tega roka.

Vodnik ECB za ocenjevanje prošenj za pridobitev licence in vodnik ECB za ocenjevanje prošenj finančnotehnoloških kreditnih institucij za pridobitev licence

ECB pripravlja posvetovanje o vodniku za ocenjevanje prošenj za pridobitev licence in o vodniku za ocenjevanje prošenj finančnotehnoloških kreditnih institucij za pridobitev licence. V prvem vodniku je določen splošni postopek skupaj z zahtevami v zvezi z ocenjevanjem prošenj za pridobitev licence. Drugi dokument je namenjen subjektom s finančnotehnološkim poslovnim modelom, ki nameravajo zaprositi za licenco. Oba vodnika sta namenjena temu, da bi bil postopek pridobivanja licence bolj transparenten, obenem pa naj bi prosilcem olajšala tudi priprave.

Oddaja pripomb

Pripombe oddajte do 2. novembra 2017 opolnoči po srednjeevropskem času, pri čemer uporabite spodnji predlogi:

Predlogi za javno posvetovanje

Kjer je smiselno, svoje pripombe podkrepite z ustreznimi primeri ali podatki.

Upoštevali bomo samo pripombe, ki jih bomo prejeli do tega roka.

Oddaja pripomb po e-pošti:

Naslov za oddajo pripomb: SSMPublicConsultation@ecb.europa.eu

Prosimo vas, da kot zadevo navedete »Posvetovanje o osnutku vodnikov za ocenjevanje prošenj za pridobitev licence in prošenj finančnotehnoloških kreditnih institucij za pridobitev licence«.

Oddaja pripomb po pošti:

Naslov za oddajo pripomb:

Evropska centralna bankaSekretariat Nadzornega odbora
»Posvetovanje o osnutku vodnikov za ocenjevanje prošenj za pridobitev licence in prošenj finančnotehnoloških kreditnih institucij za pridobitev licence«
60640 Frankfurt na Majni
Nemčija

Objava pripomb

Po koncu posvetovanja bomo vse pripombe skupaj s poročilom o odzivih na posvetovanje objavili na tej spletni strani. Podrobnosti o tem, kako bomo ravnali z vašimi osebnimi podatki in vašim prispevkom, so v izjavi o varstvu zasebnosti.

Izjava o varstvu zasebnosti
Javna obravnava

ECB bo izvedla javno obravnavo 26. oktobra 2017 ob 17.00 po srednjeevropskem času v svojih prostorih v Frankfurtu na Majni.

Obravnava se bo začela s predstavitvijo, ki ji bodo sledila vprašanja in odgovori v angleščini.

Kako sodelovati

Če želite sodelovati na javni obravnavi, vas prosimo, da se do 18. oktobra 2017 registrirate s tem obrazcem.

Zaradi prostorskih omejitev lahko iz vsake institucije ali podjetja sodeluje največ pet oseb, če so prosta mesta še na voljo.

Rok za registracijo je 18. oktober 2017.

Če bomo vaši prošnji lahko ugodili, vam bomo poslali e-poštno sporočilo s potrditvijo registracije.

Na dan obravnave bo dostop dovoljen samo udeležencem, ki bodo predložili e-poštno sporočilo s potrditvijo registracije in veljaven osebni dokument, npr. potni list ali osebno izkaznico (vozniško dovoljenje ne bo zadostovalo).

Spletni prenos
Dokumenti
Žvižgaštvo