SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Sprogpolitik

På dette websted kan du finde oplysninger om ECB's banktilsyn – den Europæiske Centralbanks tilsynsfunktion – på de 24 officielle EU-sprog.

Alle oplysninger findes på engelsk, men vi sørger for, at vigtigt indhold, især information, som sandsynligvis er af interesse for europæiske borgere, også findes på andre officielle EU-sprog.

Hvad kan du finde på dit sprog?

Disse centrale sider findes på engelsk og mange andre officielle EU-sprog: startsiden, indgangssiderne til alle seks afsnit og alle sider i afsnittene "Om", "Tilsynspraksis", "Organisation og ledelse" og "Retlige & politiske rammer".

En del af indholdet på webstedet er oversat til udvalgte EU-sprog og findes muligvis i et sprog, som du forstår, selvom det ikke er dit modersmål. Nogle af formandens og andre tilsynsrådsmedlemmers taler, interview og blogindlæg findes også på andre sprog end engelsk. Pressemeddelelser offentliggøres normalt på engelsk – og på andre officielle EU-sprog, hvis de er relevante for den bredere offentlighed, og ikke kun for eksperter.

ECB's retsakter offentliggøres sædvanligvis på alle officielle EU-sprog og findes på EUR-Lex.

Oplysninger i forbindelse med ECB's offentlige høringer findes på flere sprog. Vi accepterer bidrag til offentlige høringer på alle officielle EU-sprog.

Du kan også finde oplysninger om banktilsyn og andre relaterede emner på dit valgte sprog på de nationale tilsynsmyndigheders websteder.

Anvendelsen af ECB's sprogpolitik

Hvis du accepterer cookies, hjælper du os med at indsamle statistik om efterspørgslen efter oversættelser af de enkelte sider og afsnit på webstedet. Det gør, at vi fremover bedre kan danne os et overblik over, hvilke sider der skal oversættes. Hvis en webside endnu ikke findes på det sprog, du har valgt, vil dette være angivet på siden.

Det er ECB's Generaldirektorat for Kommunikation, der er ansvarlig for anvendelsen af sprogpolitikken.

Har du spørgsmål til Den Europæiske Centralbank, kan du kontakte os via formularen til anmodning om oplysninger på et af de officielle EU-sprog.

Alle sider i dette afsnit

Whistleblowing