Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Kielet

Näiltä verkkosivuilta löytyy tietoa EKP:n pankkivalvonnasta Euroopan unionin 24 virallisella kielellä.

Tärkeimmät ja suurta yleisöä todennäköisesti kiinnostavat sivut ovat monikielisiä. Kaikista sivuista on olemassa englanninkielinen versio.

Mitkä sivut ovat saatavilla suomeksi?

Kotisivu ja osiot ”Yleistä”, ”Valvontakäytännöt”, ”Organisaatio ja hallinto” sekä ”Säädösperusta ja linjaukset” ovat monikielisiä, samoin muiden osioiden aloitussivut.

Osasta sivuja on olemassa useampia kieliversioita, vaikka suomennosta ei olisikaan. Esimerkiksi valvontaelimen puheenjohtajan ja muiden jäsenten puheita, haastatteluja ja blogikirjoituksia voi lukea muutamallakin kielellä. Lehdistötiedotteet ovat tavallisimmin englanninkielisiä, mutta jos niiden arvioidaan kiinnostavan muitakin kuin asiantuntijoita, ne voidaan kääntää myös muille EU:n kielille.

EKP:n säädökset julkaistaan yleensä kaikilla EU:n virallisilla kielillä EUR-Lex-sivustolla.

Julkisista kuulemisista on tarjolla tietoa useilla kielillä, ja niihin voi osallistua millä tahansa EU:n virallisella kielellä.

Myös kansalliset valvontaviranomaiset julkaisevat verkkosivuillaan tietoa pankkivalvonnasta omilla kielillään.

Verkkosivujen kieli tulevaisuudessa

Sivustolla käytetään evästeitä, joiden avulla saadaan tilastotietoa siitä, mitä sivuja ja osioita verkkosivuilla luetaan tai haluttaisiin lukea eri kielillä. Tilastojen pohjalta voimme julkaista käännöksiä niistä sivuista, joihin lukijat haluavat tutustua omalla kielellään. Jos jokin sivu ei vielä ole saatavilla valitsemallasi kielellä, se mainitaan sivulla.

Kielivalintoja suunnitellaan viestinnän pääosastolla.

Voit lähettää kysymyksiä tietopyyntölomakkeella. Lomakkeessa voi käyttää mitä tahansa EU:n virallisista kielistä.

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut

Ilmoita väärinkäytöksestä