Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Politica lingvistică a website-ului

Pe acest website vei găsi informații despre activitățile Supravegherii bancare a BCE – funcția de supraveghere a Băncii Centrale Europene – în cele 24 de limbi oficiale ale Uniunii Europene (UE).

Toate informațiile sunt disponibile în limba engleză, dar conținutul principal, îndeosebi informațiile care pot prezenta interes pentru cetățenii europeni, pot fi consultate și în alte limbi oficiale ale UE.

Ce pagini sunt disponibile în limba ta?

Următoarele pagini principale sunt disponibile atât în limba engleză, cât și în multe alte limbi oficiale ale UE: pagina de start, paginile de acces către toate cele șase secțiuni, precum și toate paginile din secțiunile „Despre”, „Practicile de supraveghere”, „Organizare și guvernanță” și „Cadrul juridic și de politică”.

Conținutul de pe website este parțial tradus într-o selecție de limbi ale UE, putând fi disponibil într-o limbă pe care o înțelegi, chiar dacă nu este limba ta natală. Unele discursuri, interviuri și articole pe blog ale președintelui și ale altor membri ai Consiliului de supraveghere sunt disponibile și în alte limbi decât limba engleză. În mod normal, comunicatele de presă sunt puse la dispoziție în limba engleză și, dacă prezintă relevanță pentru categorii mai largi de public, nu numai pentru experți, în alte limbi oficiale ale UE.

Textele legislative ale BCE sunt, în general, publicate în toate limbile oficiale ale UE și sunt disponibile în EUR-Lex.

Conținutul referitor la consultările noastre publice este disponibil în anumite limbi. Acceptăm contribuții la consultările publice în toate limbile oficiale ale UE.

Poți găsi, de asemenea, informații referitoare la supravegherea bancară și alte teme conexe, în limba aleasă, pe website-urile autorităților naționale de supraveghere.

Aplicarea politicii noastre lingvistice

Dacă accepți modulele noastre cookie, ne ajuți să obținem date statistice agregate privind cererea de traduceri pentru paginile și secțiunile individuale ale website-ului nostru. Aceasta ne va permite să identificăm conținutul pe care îl vom traduce în viitor. Dacă o pagină web nu este încă disponibilă în limba aleasă, vei găsi o mențiune pe pagina respectivă.

Direcția generală comunicare din cadrul BCE este responsabilă de aplicarea acestei politici lingvistice.

Dacă dorești să adresezi o întrebare Băncii Centrale Europene, ne poți contacta, în oricare dintre limbile oficiale ale UE, utilizând formularul de solicitare de informații.

Toate paginile din această secțiune

Avertizările de integritate