Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Γλωσσική πολιτική του δικτυακού τόπου

Στον παρόντα δικτυακό τόπο θα βρείτε πληροφορίες για την τραπεζική εποπτεία της ΕΚΤ – την εποπτική λειτουργία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας – στις 24 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα αγγλικά και παράλληλα έχουμε φροντίσει ώστε σημαντικές ενότητες, και ιδίως οι πληροφορίες που ενδιαφέρουν πιθανώς τους Ευρωπαίους πολίτες, να είναι διαθέσιμες και σε άλλες επίσημες γλώσσες της ΕΕ.

Τι μπορείτε να βρείτε στη γλώσσα σας

Οι ακόλουθες βασικές σελίδες είναι διαθέσιμες στα αγγλικά και σε πολλές άλλες επίσημες γλώσσες της ΕΕ: η αρχική σελίδα, οι εισαγωγικές σελίδες και των έξι ενοτήτων του δικτυακού τόπου, καθώς και όλες οι σελίδες των ενοτήτων «Γενικές πληροφορίες», «Εποπτικές πρακτικές», «Οργάνωση» και «Νομικό πλαίσιο και πλαίσιο πολιτικής».

Μέρος του περιεχομένου του δικτυακού τόπου έχει μεταφραστεί σε επιλεγμένες γλώσσες της ΕΕ και μπορεί να είναι διαθέσιμο σε κάποια από τις γλώσσες που καταλαβαίνετε, έστω και αν δεν είναι η μητρική σας γλώσσα. Ορισμένες ομιλίες, συνεντεύξεις και άρθρα του Προέδρου και άλλων μελών του Εποπτικού Συμβουλίου είναι επίσης διαθέσιμα σε γλώσσες εκτός των αγγλικών. Τα δελτία Τύπου είναι συνήθως διαθέσιμα στα αγγλικά και, αν αφορούν το ευρύ κοινό πέραν των εμπειρογνωμόνων, και σε άλλες επίσημες γλώσσες της ΕΕ.

Η νομοθεσία της ΕΚΤ γενικά δημοσιεύεται σε όλες τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ και είναι διαθέσιμη στην πύλη EUR-Lex.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις δημόσιες διαβουλεύσεις μας σε διάφορες γλώσσες. Για τις διαβουλεύσεις αυτές δεχόμαστε σχόλια σε όλες τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ.

Μπορείτε να βρείτε επίσης πληροφορίες για την τραπεζική εποπτεία και άλλα σχετικά θέματα στη γλώσσα της επιλογής σας στους δικτυακούς τόπους των εθνικών εποπτικών αρχών.

Εφαρμογή της γλωσσικής πολιτικής μας

Όταν αποδέχεστε τα cookies μας, μάς βοηθάτε να συλλέγουμε συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη ζήτηση για μετάφραση επιμέρους σελίδων και ενοτήτων του δικτυακού τόπου μας. Τα στοιχεία αυτά μας βοηθούν να αποφασίσουμε τι ακριβώς θα μεταφράζουμε στο μέλλον. Αν μια σελίδα του δικτυακού τόπου δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στη γλώσσα της επιλογής σας, θα βρείτε σχετική ένδειξη στην ίδια τη σελίδα.

Η Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΕΚΤ είναι αρμόδια για την εφαρμογή της γλωσσικής πολιτικής.

Εάν έχετε ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα χρησιμοποιώντας το έντυπο υποβολής αιτήματος για την παροχή πληροφοριών σε οποιαδήποτε επίσημη γλώσσα της ΕΕ.

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα

Μηχανισμός καταγγελίας παραβάσεων