SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Medier

Det er vigtigt for os at kommunikere klart og effektivt

Det er vigtigt for os at kommunikere klart og effektivt. Det øger tilliden og bidrager til stabilitet. Medierne spiller en vigtig rolle og bidrager til at holde os ansvarlige. Journalister deltager på vores pressemøder. De interviewer beslutningstagerne og beretter om vores aktiviteter, politikker og initiativer.

Pressemeddelelser

I vores pressemeddelelser informerer vi om nye politiske beslutninger, resultater og initiativer med det formål at holde offentligheden underrettet.

Pressemeddelelser

Taler

De taler, som medlemmer af Tilsynsrådet holder, gør det nemmere at forstå vores tilgang til tilsynet og vores beslutninger. Her finder du også udskrifter af vores pressekonferencer.

Taler

Interview

Interview i medierne med medlemmer af Tilsynsrådet giver et dybere indblik i tilsynsarbejdet. De giver ofte journalisterne mulighed for at fokusere på specifikke aspekter. Udskrifter af disse interview offentliggøres her.

Interview

Supervision Blog

Vores blog indeholder nogle af medlemmerne af Tilsynsrådets syn på aktuelle spørgsmål og udviklingstendenser inden for banktilsyn og banksektoren.

Supervision Blog

Publikationer

Her finder du vores årsrapport om, hvordan vi udfører vores tilsynsopgaver, svar på spørgsmål fra medlemmer af Parlamentet, breve til banker og andre publikationer med relation til banktilsyn.

Publikationer

Supervision Newsletter

Vores nyhedsbrev offentliggøres hver tredje måned. Det indeholder sammendrag om og sætter fokus på spørgsmål inden for banktilsyn, der er af interesse for banker og den finansielle sektor i videre forstand.

Supervision Newsletter

Få mere at vide

Podcasts

ECB's podcasts giver dig et indblik i økonomiens, centralbankernes og banktilsynets verden. De behandler emner og udviklingstendenser, der er af betydning for økonomien i euroområdet og for bankerne i dag.

Podcast
Offentlige foredrag/taler og andre aktiviteter

Ugeplanen gør det nemt at holde styr på vores kommende publikationer og begivenheder, herunder pressekonferencer og offentlige foredrag/taler. Planen opdateres hver fredag.

Ugeplanen
Anmod om tale/foredrag

Vil du invitere et medlem af Tilsynsrådet til at tale ved en begivenhed, som du arrangerer? Udfyld formularen, så vender vi tilbage.

Formular

Kontakt os

Er du journalist, og vil du gerne tale med os, kan du kontakte vores presseafdeling.

SE MERE

Andre kilder til information

Konferencer & seminarer

Konferencer og seminarer på højt plan fremmer vores dialog med eksperter og styrker grundlaget for ECB's fremtidige beslutninger og effektive banktilsyn.

Konferencer & seminarer

TV-tjenester og webcasts

Få adgang til live webcasts og optagelser af webcasts, indledende bemærkninger og udskrifter fra høringer i Europa-Parlamentet samt filmmateriale beregnet for TV-stationer.

TV-tjenester og webcasts

Alle sider i dette afsnit

Whistleblowing