Sökalternativ
Hem Media Förklaringar Forskning och publikationer Statistik Penningpolitik €uron Betalningar och marknader Karriär och jobb
Förslag
Sortera efter

Media

Klar och effektiv kommunikation är mycket viktigt för oss

Klar och effektiv kommunikation är mycket viktigt för oss. Det ökar förtroendet och bidrar till stabilitet. Media spelar en viktig roll och bidrar till att hålla oss ansvariga för det vi gör. Journalister närvarar vid våra presskonferenser, intervjuar beslutsfattare och rapporterar om vår verksamhet, våra policyer och initiativ.

Pressmeddelanden

Genom våra pressmeddelanden informerar vi allmänheten om nya policybeslut, resultat och initiativ.

Pressmeddelanden

Tal

Tal av tillsynsnämndens ledamöter hjälper dig att förstå vår tillsynsmetod och våra beslut. Här finns även utskrifter av presskonferenserna.

Tal

Intervjuer

Intervjuer med tillsynsnämndens ledamöter ger en djupare inblick i vårt tillsynsarbete och ger ofta journalister möjlighet att fokusera på särskilda aspekter. Här publiceras utskrifter av intervjuerna.

Intervjuer

Tillsynsbloggen

Vår blogg ger tillsynsmyndigheternas perspektiv på aktuella frågor och utvecklingen i banktillsyn och banksektorn.

Tillsynsbloggen

Publikationer

Här hittar du vår årsrapport om hur vi genomför våra tillsynsuppgifter, svar på frågor från parlaments­ledamöter, brev till banker samt andra publikationer om banktillsynen.

Publikationer

Supervision Newsletter

Vårt nyhetsbrev publiceras var tredje månad. Det belyser och sammanfattar viktiga frågor i banktillsynen som är av intresse för banker och finanssektorn i stort.

Supervision Newsletter

Upptäck mer

Poddsändningar

ECB:s podcast ger dig insikt i ekonomins, central­bankernas och banktillsynens värld. Där tas aktuella ämnen och trender upp som är av betydelse för euroområdets ekonomi och banker.

Poddsändningar
Tal vid evenemang och andra aktiviteter

I veckoschemat kan du hålla koll på våra kommande publikationer och evenemang, inbegripet presskonferenser och offentliga föredrags­evenemang. Agendan uppdateras varje fredag.

Veckoschema
Föreslå ett föredrags­evenemang

Vill du bjuda in någon från tillsynsnämnden att tala vid ett evenemang? Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig.

Formulär

Ta kontakt

Om du är journalist och vill tala med oss kan du kontakta vår pressavdelning.

SE MER

Andra resurser

Konferenser och seminarier

Konferenser och seminarier främjar vår dialog med experter och ger ett starkare underlag för framtida ECB-beslut och en effektiv banktillsyn.

Konferenser och seminarier

TV-tjänster och webbsändningar

Få tillgång till direktsända och inspelade webbsändningar, inledningsanföranden, utskrifter från utfrågningar i Europaparlamentet samt filmmaterial för TV-stationer.

TV-tjänster och webbsändningar
VILL DU VETA MER? SE VÅR FÖRKLARING
LÄS MER
Europeiska banktillsynen i översikt

Alla sidor i detta avsnitt

Visselblåsning