Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

Mediji

Vrlo nam je važna jasna i učinkovita komunikacija.

Vrlo nam je važna jasna i učinkovita komunikacija jer pridonosi povjerenju i stabilnosti. Mediji imaju važnu ulogu i pomažu nam u odgovornom djelovanju. Novinari sudjeluju u našim konferencijama za novinare, vode razgovore s tvorcima politika i izvješćuju o našim aktivnostima, politikama i inicijativama.

Priopćenja za javnost

Priopćenjima redovito obavještavamo javnost o novim odlukama o politikama te o svojim nalazima i inicijativama.

Priopćenja za javnost

Govori

Naš nadzorni pristup i odluke bit će vam jasniji ako poslušate govore članova Nadzornog odbora. Ovdje možete pronaći i transkripte naših konferencija za novinare.

Govori

Razgovori

Razgovori članova Nadzornog odbora s predstavnicima medija, u kojima se novinari mogu usredotočiti na specifične aspekte nadzora, omogućuju vam da produbite svoje znanje o tom području našeg rada. Ovdje objavljujemo transkripte tih razgovora.

Razgovori

Blog o nadzoru banaka

Na našem blogu možete pročitati što naši nadzornici misle o aktualnim pitanjima i kretanjima u nadzoru banaka i bankarskom sektoru.

Blog o nadzoru banaka

Publikacije

Ovdje možete pronaći godišnje izvješće o provedbi nadzornih zadaća, odgovore na pitanja zastupnika u Europskom parlamentu, dopise bankama i druge publikacije o nadzoru banaka.

Publikacije

Bilten nadzora banaka

Bilten objavljujemo svaka tri mjeseca. U njemu izdvajamo i ukratko predstavljamo glavna pitanja nadzora banaka koja su zanimljiva bankama i širem financijskom sektoru.

Bilten nadzora banaka

Više

Podcasti

Slušajući podcaste ESB‑a upoznajete se sa svijetom ekonomije, središnjeg bankarstva i nadzora banaka. U njima se govori o temama i trendovima koji su danas važni za gospodarstvo europodručja i banke.

Podcasti
Govori, predavanja i druge aktivnosti

Želite li znati kada ćemo objaviti publikacije i kada će se održati događaji koje organiziramo, uključujući konferencije za novinare, govore i predavanja? Svakoga petka posuvremenjujemo tjedni raspored.

Tjedni raspored
Poziv za održavanje govora

Željeli biste pozvati člana Nadzornog odbora da održi govor na događaju koji organizirate? Popunite obrazac i javit ćemo vam se.

Obrazac poziva

Obratite nam se

Novinari koji žele razgovarati s nama mogu stupiti u kontakt s našom službom za odnose s javnošću.

VIŠE

Drugi izvori

Konferencije i seminari

Konferencije i seminari na visokoj razini pridonose dijalogu sa stručnjacima i jačaju temelje ESB‑ovih budućih odluka i učinkovitog nadzora banaka.

Konferencije i seminari

Usluge za televizijske postaje i mrežni prijenosi

Nudimo vam pristup snimljenim mrežnim prijenosima i onima uživo, uvodnim izjavama i transkriptima saslušanja u Europskom parlamentu te videozapisima za televizijske postaje.

Usluge za televizijske postaje i mrežni prijenosi
NISTE STRUČNJAK? PROČITAJTE NAŠE OBJAŠNJENJE
VIŠE
Ukratko o europskom nadzoru banaka

Sve stranice u ovom odjeljku

Prijava povreda, tzv. zviždanje