Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Media

Tavoitteena selkeä ja tehokas viestintä

Selkeä ja tehokas viestintä valaa luottamusta ja luo vakautta. Medialla on tärkeä rooli pankkivalvonnan tehtävien ja toiminnan raportoinnissa. Toimittajat osallistuvat lehdistötilaisuuksiin, haastattelevat avainhenkilöitä ja kirjoittavat artikkeleita toiminnastamme, linjauksistamme ja hankkeistamme.

Lehdistötiedotteet

Uusista päätöksistä, valvontahavainnoista ja hankkeista julkaistaan lehdistötiedotteita, jotta tieto välittyy suurelle yleisölle.

Lehdistötiedotteet

Puheet

Valvontaelimen jäsenet pitävät puheita, joissa he kertovat pankkivalvonnan käytännöistä ja päätöksistä. Lehdistötilaisuuksissa pidetyt puheenvuorot julkaistaan samalla sivulla.

Puheet

Haastattelut

Toimittajat tekevät usein haastatteluja ajankohtaisista aiheista. Valvontaelimen jäsenten haastattelut tarjoavat mahdollisuuden tutustua tarkemmin pankkivalvojien työhön. Haastattelut julkaistaan sanatarkasti verkkosivuillamme.

Haastattelut

Valvontablogi

Blogissa voi tutustua valvojien näkemyksiin pankkivalvonnan ja pankkisektorin kehityksestä ja ajankohtaisista aiheista.

Valvontablogi

Julkaisut

Julkaisusivulta löytyvät pankkivalvonnan toimintakertomus, vastauksia Euroopan parlamentin jäsenten esittämiin kysymyksiin, pankeille lähetettyjä kirjeitä ja monia muita pankkivalvonnan julkaisuja.

Julkaisut

Pankkivalvonnan uutiskirjeet

Kolmen kuukauden välein ilmestyvässä uutiskirjeessä nostetaan esiin pankkien ja rahoitussektorin kannalta tärkeitä valvontateemoja.

Pankkivalvonnan uutiskirjeet

Muuta

Podcastit

EKP:n podcast-lähetykset auttavat hahmottamaan taloustieteen, keskuspankkitoiminnan ja pankkivalvonnan nykytilaa ja kehitystä. Niissä tartutaan euroalueen talouden ja pankkien kannalta kiinnostaviin aiheisiin.

Podcastit
Puhetilaisuudet ja muut tapahtumat

Uudet julkaisut, lehdistötilaisuudet, erilaiset puhetilaisuudet ja muut tapahtumat näkyvät viikkokalenterissa. Kalenteri päivitetään perjantaisin.

Viikkokalenteri
Kutsu valvontaelimen jäsen puhujavieraaksi

Valvontaelimen jäseniä voi pyytää puhumaan tilaisuuksiin täyttämällä oheisen lomakkeen.

Lomake

Yhteystiedot medialle

Tiedottajamme vastaavat toimittajien kysymyksiin ja auttavat tarvittaessa ottamaan yhteyttä sopivaan EKP:n edustajaan.

Lisää aineistoa

Konferenssit ja seminaarit

Järjestämällä konferensseja ja seminaareja pysymme paremmin yhteydessä eri alojen asiantuntijoihin. Ne tukevat päätöksentekoa ja tehostavat pankkivalvontaa.

Konferenssit ja seminaarit

TV-palvelut ja webcastit

Webcast-lähetyksiä ja lehdistötilaisuuksien avauspuheenvuoroja voi seurata suorana, mutta julkaisemme niistä myös tallenteet. Tarjolla on myös materiaalia Euroopan parlamentin kuulemistilaisuuksista.

TV-palvelut ja webcastit

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut

Ilmoita väärinkäytöksestä