Възможности за търсене
Начална страница Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Еврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране по

Медии

Ясната и резултатна комуникация е много важна за нас

Ясната и резултатна комуникация е много важна за нас. Тя повишава доверието и укрепва стабилността. Медиите имат важна роля и ни помагат да изпълняваме задължението си за отчетност. Журналистите участват в нашите пресконференции, интервюират създатели на политики и осведомяват обществеността за нашите дейности, политики и инициативи.

Прессъобщения

В прессъобщенията си обявяваме нови решения по политиките, констатации и инициативи, за да държим обществеността в течение на работата си.

Прессъобщения

Речи

Речите на членовете на Надзорния съвет Ви помагат да разберете нашия надзорен подход и решения. Тук ще намерите и стенограми на пресконференциите ни.

Речи

Интервюта

Интервютата на членове на нашия Надзорен съвет пред медиите предоставят по-задълбочен поглед към надзорната ни дейност, като често дават възможност на журналистите да насочат вниманието към определени аспекти от нея. Тук публикуваме текстовете им.

Интервюта

Надзорен блог

В нашия блог са представени гледните точки на надзорните органи по актуални теми и тенденции в банковия надзор и банковия сектор.

Надзорен блог

Публикации

Тук ще намерите нашия годишен доклад за изпълнението на надзорните задачи, отговори на въпроси от членове на Европейския парламент, писма до банки и други публикации, свързани с банковия надзор.

Публикации

Надзорен бюлетин

Нашият бюлетин излиза на всеки три месеца. В него се набелязват и обобщават основни въпроси на банковия надзор, които представляват интерес за банките и финансовия сектор като цяло.

Надзорен бюлетин

Научете повече

Подкасти

Подкастите на ЕЦБ са възможност да надникнете в света на икономиката, централните банки и банковия надзор. В тях се разглеждат теми и тенденции, които са важни за икономиката и банките в еврозоната днес.

Подкасти
Публични изяви и други дейности

Седмичният график Ви дава възможност да проследите предстоящите ни публикации и прояви, включително пресконференции и публични изяви. Актуализира се всеки петък.

Седмичен график
Изпратете покана за публична изява

Бихте желали да поканите член на Надзорния съвет да говори на Ваше събитие? Попълнете формуляра за заявка и ние ще се свържем с Вас.

Формуляр за заявка

Свържете се с нас

Ако сте журналист и искате да говорите с нас, моля, обърнете се към нашата пресслужба.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Други източници

Конференции и семинари

Конференциите и семинарите на високо равнище способстват за поддържане на диалог с експерти и укрепват основите за бъдещите решения на ЕЦБ и за ефикасния банков надзор.

Конференции и семинари

Телевизионни услуги и излъчвания в интернет

Тук ще намерите записи и излъчвания на живо в интернет, встъпителни изявления и стенограми от изслушвания в Европейския парламент, както и видеоматериали за телевизионни станции.

Телевизионни услуги и излъчвания в интернет
ЗА НЕСПЕЦИАЛИСТИ: ПРОЧЕТЕТЕ НАШАТА ОБЯСНИТЕЛНА СТАТИЯ
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Накратко за европейския банков надзор

Всички страници в този раздел

Подайте сигнал