Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Media

Comunicarea clară și eficace este foarte importantă pentru noi

Comunicarea clară și eficace este foarte importantă pentru noi. Aceasta contribuie la sporirea încrederii și reprezintă un factor de stabilitate. Media deține un rol important în acest proces, ajutându-ne să ne asumăm responsabilitatea: jurnaliștii participă la conferințele noastre de presă, intervievează factorii de decizie și relatează cu privire la activitățile, politicile și inițiativele noastre.

Comunicate de presă

Publicăm comunicate de presă cu privire la noi decizii, constatări și inițiative, cu scopul de a informa publicul.

Comunicate de presă

Discursuri

Discursurile membrilor Consiliului de supraveghere îți permit să înțelegi abordarea și deciziile noastre în materie de supraveghere. Aici vei găsi și transcrierile conferințelor noastre de presă.

Discursuri

Interviuri

Interviurile acordate de membrii Consiliului de supraveghere oferă o perspectivă mai aprofundată asupra activității noastre de supraveghere, permițându-le adesea jurnaliștilor să se axeze pe aspecte specifice. Publicăm aici transcrieri ale acestor conversații.

Interviuri

Blogul privind supravegherea bancară (Supervision Blog)

Blogul nostru oferă punctele de vedere ale supraveghetorilor pe teme de actualitate și cu privire la evoluțiile în domeniul supravegherii bancare și în sectorul bancar.

Blogul privind supravegherea bancară (Supervision Blog)

Publicații

Aici vei găsi raportul nostru anual privind modul în care ne îndeplinim atribuțiile de supraveghere, răspunsurile la întrebările adresate de deputați în Parlamentul European, scrisorile adresate băncilor, precum și alte publicații legate de supravegherea bancară.

Publicații

Supervision Newsletter

Publicăm acest buletin informativ la fiecare trei luni. Acesta evidențiază și sintetizează aspecte esențiale referitoare la supravegherea bancară, care prezintă interes pentru bănci și pentru sectorul financiar în ansamblu.

Supervision Newsletter

Află mai multe

Podcasturi

Podcastul BCE oferă o incursiune în lumea economică, activitățile băncilor centrale și supravegherea bancară, abordând teme și tendințe de actualitate pentru economia zonei euro și pentru bănci.

Podcasturi
Luări de cuvânt cu caracter public și alte activități

Calendarul nostru săptămânal îți permite să urmărești publicațiile și evenimentele viitoare, inclusiv conferințele de presă și luările de cuvânt cu caracter public. Agenda este actualizată vinerea.

Calendar săptămânal
Solicită o luare de cuvânt

Vrei să inviți un membru al Consiliului de supraveghere să ia cuvântul în cadrul unui eveniment pe care îl organizezi? Completează formularul de solicitare și te vom contacta.

Formular de solicitare

Contact

Dacă ești jurnalist și dorești să discuți cu noi, poți lua legătura cu unul dintre ofițerii noștri de presă.

MAI MULT

Alte resurse

Conferințe și seminare

Conferințele și seminarele la nivel înalt promovează dialogul cu experții și consolidează bazele viitoarelor decizii adoptate de BCE și ale unei supravegheri bancare eficace.

Conferințe și seminare

Servicii de televiziune și transmisiuni online

Accesează transmisiuni online în direct sau înregistrate, declarații introductive și transcrieri ale audierilor în Parlamentul European, precum și materiale video pentru posturile de televiziune.

Servicii de televiziune și transmisiuni online
NU EȘTI EXPERT? CONSULTĂ MATERIALUL NOSTRU EXPLICATIV
AFLĂ MAI MULTE
Supravegherea bancară europeană pe scurt

Toate paginile din această secțiune

Avertizările de integritate