Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Ενημέρωση

Η ξεκάθαρη και αποτελεσματική επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για μας

Η ξεκάθαρη και αποτελεσματική επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για μας. Ενισχύει την εμπιστοσύνη και συμβάλλει στη σταθερότητα. Τα μέσα ενημέρωσης παίζουν σημαντικό ρόλο και μας βοηθούν να λογοδοτούμε. Οι δημοσιογράφοι συμμετέχουν στις συνεντεύξεις Τύπου μας, παίρνουν συνεντεύξεις από τους υπευθύνους χάραξης πολιτικής και κάνουν αναφορές στις δραστηριότητες, στις πολιτικές και στις πρωτοβουλίες μας.

Δελτία Τύπου

Τα δελτία Τύπου μας ανακοινώνουν νέες αποφάσεις πολιτικής, ευρήματα και πρωτοβουλίες προκειμένου να ενημερώνεται το ευρύ κοινό.

Δελτία Τύπου

Ομιλίες

Οι ομιλίες των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου σας βοηθούν να κατανοείτε την εποπτική προσέγγιση και τις εποπτικές αποφάσεις μας. Εδώ θα βρείτε επίσης τις απομαγνητοφωνήσεις των συνεντεύξεων Τύπου μας.

Ομιλίες

Συνεντεύξεις

Οι συνεντεύξεις των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου προς τα μέσα ενημέρωσης παρέχουν μια βαθύτερη κατανόηση του εποπτικού έργου μας, επιτρέποντας συχνά στους δημοσιογράφους να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες πτυχές. Εδώ δημοσιεύουμε απομαγνητοφωνήσεις αυτών των συνεντεύξεων.

Συνεντεύξεις

Το ιστολόγιο της εποπτείας

Το ιστολόγιό μας παρουσιάζει τις απόψεις των εποπτών μας για επίκαιρα θέματα και τις εξελίξεις στην τραπεζική εποπτεία και στον τραπεζικό τομέα.

Το ιστολόγιο της εποπτείας:

Εκδόσεις

Εδώ θα βρείτε την ετήσια έκθεση η οποία περιγράφει το πώς εκτελούμε τα εποπτικά καθήκοντά μας, καθώς και απαντήσεις σε ερωτήσεις μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιστολές προς τράπεζες και άλλες εκδόσεις και δημοσιεύσεις που αφορούν την τραπεζική εποπτεία.

Εκδόσεις

Ενημερωτικό δελτίο εποπτείας

Δημοσιεύουμε το ενημερωτικό δελτίο εποπτείας κάθε τρίμηνο. Αυτό το δελτίο παρουσιάζει με συνοπτικό τρόπο βασικά ζητήματα της τραπεζικής εποπτείας που ενδιαφέρουν τις τράπεζες και τον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα.

Ενημερωτικό δελτίο εποπτείας

Ανακαλύψτε περισσότερα

Podcast

Το podcast της ΕΚΤ δίνει πληροφορίες για τα οικονομικά, τις κεντρικές τράπεζες και την τραπεζική εποπτεία. Παρουσιάζει θέματα και τάσεις με σημασία για την οικονομία και τις τράπεζες της ζώνης του ευρώ σήμερα.

Podcast
Δημόσιες ομιλίες και άλλες δραστηριότητες

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σας επιτρέπει να σημειώνετε τις προσεχείς δημοσιεύσεις και εκδηλώσεις μας, μεταξύ άλλων τις συνεντεύξεις Τύπου και τις δημόσιες ομιλίες. Το πρόγραμμα επικαιροποιείται κάθε Παρασκευή.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα
Πρόσκληση για εκφώνηση ομιλίας

Θα θέλατε να προσκαλέσετε ένα μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου να μιλήσει σε εκδήλωσή σας; Συμπληρώστε την αίτηση και θα σας απαντήσουμε.

Αίτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν είστε δημοσιογράφος και θέλετε να μας μιλήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους Τύπου μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χρήσιμο υλικό

Συνέδρια & σεμινάρια

Τα συνέδρια και τα σεμινάρια υψηλού επιπέδου προάγουν τον διάλογό μας με τους εμπειρογνώμονες και ενισχύουν τις βάσεις των μελλοντικών αποφάσεων της ΕΚΤ και την αποτελεσματική τραπεζική εποπτεία.

Συνέδρια & σεμινάρια

Τηλεοπτικές υπηρεσίες και webcast

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις μέσω διαδικτύου (webcast), σε εισαγωγικές δηλώσεις και απομαγνητοφωνήσεις των ακροάσεων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και σε οπτικοακουστικό υλικό για τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τηλεοπτικές υπηρεσίες και webcast
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΜΑΣ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ευρωπαϊκή τραπεζική εποπτεία με μια ματιά

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα

Μηχανισμός καταγγελίας παραβάσεων