Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Média

Nagyon fontos számunkra a világos és hatékony tájékoztatás

Nagyon fontos számunkra a világos és hatékony tájékoztatás, mivel erősíti a bizalmat és hozzájárul a stabilitáshoz. A média fontos szerepet játszik, elősegítve az elszámoltathatóságunkat. Sajtóértekezleteinkre újságírók csatlakoznak, meginterjúvolják döntéshozóinkat, beszámolnak tevékenységünkről, intézkedéseinkről, programjainkról.

Sajtóközlemények

Sajtóközleményeinkben a nyilvánosság tájékoztatása céljából bejelentjük új monetáris politikai döntéseinket, megállapításainkat és kezdeményezéseinket.

Sajtóközlemények

Előadások

A Felügyeleti Testület tagjai előadásokban ismertetik a felügyeleti megközelítést és határozatokat. Itt a sajtóértekezleteinkről is találhatók átiratok.

Előadások

Interjúk

A Felügyeleti Testület tagjaival készült interjúk mélyebb betekintést adnak a felügyeleti munkába, és az újságíróknak is lehetővé teszik a konkrétabb aspektusok alaposabb megismerését. Az interjúk átiratát itt publikáljuk.

Interjúk

A bankfelügyelet blogja

A blogokból megismerkedhetünk a felügyeleti szakértőknek az aktuális bankfelügyeleti és bankszektort érintő témákkal és folyamatokkal kapcsolatos nézőpontjaival.

A felügyelet blogja

Publikációk

Ebben a részben található a felügyeleti feladatok ellátásáról szóló éves jelentésünk, a parlamenti képviselők kérdéseire adott válaszaink, a bankoknak írt levelek és a bankfelügyelethez kapcsolódó egyéb publikációink.

Publikációk

Felügyeleti hírlevél

Felügyeleti hírlevelünket háromhavonta adjuk ki. A bankoknak és a szélesebb pénzügyi ágazatnak érdekes bankfelügyeleti kérdéseket tárgyalunk és foglalunk össze benne.

Felügyeleti hírlevél

Bővebben

Podcastok

Az EKB-podcast segítségével bepillanthatunk a közgazdaságtan, a központi banki funkció és a bankfelügyelet világába. Olyan témakörökkel és irányzatokkal foglalkozunk, amelyek ma számítanak az euroövezeti gazdaságnak és a bankoknak.

Podcastok
Nyilvános előadások, egyéb tevékenység

A hetirend segítségével az érdeklődők nyomon követhetik a tervezett kiadványainkat és rendezvényeinket, így a döntéshozó testületek üléseit, a sajtótájékoztatókat és a nyilvános beszédfelkéréseket. A programot péntekenként aktualizáljuk.

Heti menetrend
Előadás igénylése

Szeretnék meghívni a Felügyeleti Testület valamelyik tagját, hogy előadjon valamely rendezvényükön? Ha igen, akkor töltsék ki a kérőlapot, és jelentkezni fogunk.

Kérőlap

Kapcsolatfelvétel

Ha újságíró, és beszélni kíván velünk, lépjen kapcsolatba sajtóirodánkkal.

TOVÁBBIAK

Egyéb erőforrások

Konferenciák, szemináriumok

Magas szintű konferenciák és szemináriumok adnak alkalmat a szakértői párbeszédre, és megszilárdítják az EKB jövőbeli döntéseinek és az eredményes bankfelügyeletnek az alapjait.

Konferenciák, szemináriumok

Tévés szolgálatok, webcastok

Nézze meg élőben vagy felvételről a webcastokat, bevezetőket, európai parlamenti meghallgatások átiratait és tévéállomások filmanyagait.

Tévés szolgálatok, webcastok
NEM SZAKÉRTŐ? TEKINTSE MEG A KISOKOST!
BŐVEBBEN
Az európai bankfelügyeletről röviden

Ebben a szekcióban található oldalak

Visszaélés bejelentése