Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Grupul de contact între Supravegherea bancară și piață

Grupul de contact între Supravegherea bancară și piață (Banking Supervision Market Contact Group – BSMCG) este un forum destinat schimburilor de opinii între Supravegherea bancară a BCE și profesioniști ai pieței la nivel de sector implicați în aspecte legate de sectorul bancar al zonei euro. BSMCG dezbate evoluțiile din sectorul bancar, trendurile structurale și în materie de reglementare, precum și impactul activităților Supravegherii bancare a BCE.

Termeni de referință

Membri și componență

BSMCG este prezidat de președintele Consiliului de supraveghere al BCE.

La ședințe pot participa și reprezentanți ai BCE în Consiliul de supraveghere și membri ai personalului din cadrul Supravegherii bancare a BCE.

Reprezentanții sectorului privat sunt invitați să își exprime interesul pentru aderarea la BSMCG transmițând formularul de exprimare a interesului și documentația relevantă secretariatului BSMCG. Pentru a spori în continuare diversitatea grupului nostru de contact, încurajăm în mod special femeile să își exprime interesul.

Formularul de exprimare a interesului

Observatori

Reprezentanții autorităților naționale de supraveghere din cadrul Comitetului director al Consiliului de supraveghere al BCE pot participa la reuniuni în calitate de observatori.

Pentru orice întrebări legate de BSMCG, contactați secretariatul BSMCG.

Documentele aferente ședinței

Toate paginile din această secțiune

Avertizările de integritate