Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Bankfelügyeleti portál

Itt érhetők el a bankfelügyelettel kapcsolatos online szolgáltatásaink.

A külső felhasználók ezek segítségével oszthatnak meg velünk információkat. Visszaélés közérdekű bejelentéséhez nincs szükség bejelentkezésre.

Szolgáltatásaink

Felügyeleti folyamatok

A felügyelt bankok az IMAS-portálon nyújthatnak be a felügyeleti folyamattal kapcsolatos információkat, követhetik nyomon a folyamat állapotát, és cserélhetnek további információt a felügyeleti szakértőkkel. Bővebb információ az IMAS-portálról.

Belépés
Dokumentummegosztás

A külső szervezetek és partnerek az ASTRA-platformon biztonságosan küldhetnek tartalmakat, valamint az EKB munkatársaival dokumentumokat oszthatnak meg. Bővebb információ az ASTRA-platformról.

Belépés
Visszaélések bejelentése

Az EKB közérdekű visszaélés-bejelentő (whistleblowing) platformján lehet bejelenteni, ha felmerül a gyanú, hogy egy felügyelt bank, valamely nemzeti felügyelet vagy maga az EKB megsértette az európai uniós bankfelügyeleti jogszabályokat. Itt találhatók bővebb információk a visszaélések bejelentéséről.

Visszaélés bejelentése
Adatgyűjtés

Az adatszolgáltatók a CASPER‑platformon cserélhetnek strukturált adatokat az EKB-val. Itt találhatók bővebb információk a CASPER-platformról.

Belépés

Ebben a szekcióban található oldalak

Visszaélés bejelentése