Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Portalul privind supravegherea bancară

Acest portal asigură accesul la serviciile noastre online legate de supravegherea bancară.

Utilizatorii externi pot utiliza aceste servicii pentru a ne comunica informații. Nu este necesară autentificarea pentru a transmite avertizări de integritate.

Serviciile noastre

Procese de supraveghere

Băncile supravegheate pot utiliza portalul IMAS pentru a transmite informații legate de un proces de supraveghere, pentru a monitoriza stadiul acestui proces și pentru a face schimb de informații suplimentare cu supraveghetorii. Consultă mai multe informații despre portalul IMAS.

Autentificare
Schimb de documente

Organizațiile și partenerii externi pot utiliza platforma ASTRA pentru a partaja conținut și a face schimb de documente cu experții BCE în condiții de siguranță. Consultă mai multe informații despre ASTRA.

Autentificare
Avertizări de integritate

Utilizează platforma BCE dedicată avertizărilor de integritate pentru a raporta o presupusă încălcare, de către o bancă supravegheată, o autoritate națională de supraveghere sau chiar BCE, a legislației UE privind supravegherea bancară. Consultă mai multe informații despre avertizările de integritate (whistleblowing).

Raportează o încălcare
Colectare de date

Agenții raportori pot utiliza platforma CASPER pentru a face schimb de date structurate cu BCE. Consultă mai multe informații despre CASPER.

Autentificare

Toate paginile din această secțiune

Avertizările de integritate