Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

Portal nadzora banaka

Na ovoj stranici možete pristupiti našim mrežnim uslugama povezanima s nadzorom banaka.

Služeći se njima, vanjski korisnici mogu s nama dijeliti informacije. Za podnošenje prijave povrede prava EU‑a nije potrebna prijava u sustav.

Naše usluge

Nadzorni postupci

Na portalu sustava upravljanja informacijama (IMAS) nadzirane banke mogu dostavljati informacije povezane s nadzornim postupkom, pratiti njegov status i razmjenjivati dodatne informacije s nadzornicima. Pročitajte više o portalu IMAS.

Prijava
Razmjena dokumenata

Na platformi ASTRA vanjske organizacije i partneri mogu sigurno dijeliti sadržaje i razmjenjivati dokumente sa zaposlenicima ESB‑a. Pročitajte više o platformi ASTRA.

Prijava
»Zviždanje«

Posumnjate li da su nadzirana banka, nacionalno nadzorno tijelo ili ESB povrijedili pravo EU‑a povezano s nadzorom banaka, prijavite to na ESB‑ovoj platformi za prijavu povreda. Pročitajte više o prijavljivanju povreda.

Prijavite povredu
Prikupljanje podataka

Izvještajne jedinice mogu razmjenjivati strukturirane podatke s ESB‑om na platformi CASPER. Pročitajte više o platformi CASPER.

Prijava

Sve stranice u ovom odjeljku

Prijava povreda, tzv. zviždanje