Zoekopties
Home Media Explainers Onderzoek & publicaties Statistieken Monetair beleid De euro Betalingsverkeer & markten Werken bij de ECB
Suggesties
Sorteren op

Contactgegevens

Algemeen nummer

Bel onderstaand telefoonnummer om een afdeling of persoon bij de ECB te bereiken.

+49 69 1344 0

Vragen over het Europees bankentoezicht

Wilt u meer weten over het werk van het Europees bankentoezicht en hoe dat uw dagelijks leven beïnvloedt? Hebt u vragen over de ECB?

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Vul het online formulier in of bel ons (we zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur Midden-Europese tijd)

Aanvraagformulier informatie

+800 88 01 16 11

+49 69 1344 1300

Als u denkt dat u mogelijk het doelwit bent van oplichterij waarbij misbruik is gemaakt van de naam van de ECB, lees dan onze veelgestelde vragen over fraude.

De ECB bezoeken

Ga naar Bezoek ons om te zien welke mogelijkheden er zijn om de ECB te bezoeken.

Mediavragen

Voor mediavragen over de werkzaamheden van de ECB kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. In het weekend wordt het algemene nummer, +49 69 1344 7455, doorgeschakeld naar de dienstdoende contactpersoon voor de media.

media@ecb.europa.eu +49 69 1344 7455 Mediacontacten (Engels)

Lezingen

Als u een directielid van de ECB of de voorzitter van de Raad van Toezicht wilt uitnodigen een lezing bij een conferentie of ander evenement te houden, kunt u het aanvraagformulier lezingen gebruiken.

Documenten en andere stukken opvragen

Informatie over het opvragen van documenten en andere stukken uit het ECB-archief.

Over het archief

Maatschappelijke organisaties

Maatschappelijke organisaties met vragen over het werk van de ECB kunnen via het volgende e-mailadres contact met ons opnemen.

Overige contactadressen

Alle pagina's in dit deel

Klokkenluiders