Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Contact

Centrală telefonică

Pentru a intra în legătură cu un departament sau o persoană din cadrul BCE, te rugăm să ne contactezi prin telefon.

+49 69 1344 0

Întrebări legate de supravegherea bancară europeană

Vrei sa afli mai multe despre activitățile de supraveghere bancară europeană și despre impactul acestora asupra vieții tale de zi cu zi? Ai întrebări legate de BCE? Află răspunsurile la cele mai frecvente întrebări sau trimite-ne propriile tale întrebări.

Întreabă-ne

Vizite la BCE

Pentru informații suplimentare privind posibilitățile de vizitare a BCE, consultă pagina Vizitează-ne.

Întrebări din partea mass-media

Pentru întrebări din partea mass-media referitoare la activitățile BCE, jurnaliștii ne pot contacta prin e-mail sau telefon. În weekend, apelurile la numărul de telefon general +49 69 1344 7455 sunt redirecționate către un ofițer de presă de serviciu.

media@ecb.europa.eu +49 69 1344 7455 Contacte media

Luări de cuvânt

Pentru a invita un membru al Comitetului executiv al BCE sau președintele Consiliului de supraveghere să ia cuvântul în cadrul unei conferințe sau al unui eveniment, te rugăm să utilizezi formularul de solicitare pentru luări de cuvânt.

Solicitări de documente și evidențe

Accesând linkul de mai jos, găsești informații privind modul în care poți solicita documente și evidențe din arhivele BCE.

Despre arhive

Implicarea societății civile

Organizațiile societății civile care au întrebări despre activitățile BCE pot lua legătura cu noi prin e-mail la adresa .

Alte puncte de contact

Toate paginile din această secțiune

Avertizările de integritate