Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Επικοινωνία

Τηλεφωνικό κέντρο

Για να έρθετε σε επαφή με κάποιο τμήμα ή μέλος του προσωπικού της ΕΚΤ, μπορείτε να καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο.

+49 69 1344 0

Ερωτήσεις σχετικά με την ευρωπαϊκή τραπεζική εποπτεία

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητες της ευρωπαϊκής τραπεζικής εποπτείας και για το πώς αυτές επηρεάζουν την καθημερινότητά σας; Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ΕΚΤ;

Βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συνήθεις ερωτήσεις που λαμβάνουμε

Δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας; Συμπληρώστε και στείλτε μας την ηλεκτρονική φόρμα ή τηλεφωνήστε μας (το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 - 12:00 και 14:00 - 16:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης):

Αίτηση παροχής πληροφοριών

+800 88 01 16 11

+49 69 1344 1300

Αν νομίζετε ότι έχετε πέσει θύμα απάτης που περιλαμβάνει παράνομη χρήση του ονόματος της ΕΚΤ, διαβάστε τις απαντήσεις μας σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την απάτη.

Επίσκεψη στην ΕΚΤ

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε την ΕΚΤ, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα Επισκεφθείτε μας.

Ερωτήσεις δημοσιογράφων

Για ερωτήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες της ΕΚΤ, οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Τα σαββατοκύριακα οι κλήσεις στον κεντρικό αριθμό +49 69 1344 7455 προωθούνται στον εκπρόσωπο Τύπου που βρίσκεται σε υπηρεσία.

media@ecb.europa.eu +49 69 1344 7455 Υπεύθυνοι επικοινωνίας

Εκφώνηση ομιλίας σε συνέδριο ή εκδήλωση

Για να προσκαλέσετε ένα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ ή την Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου να εκφωνήσει ομιλία σε συνέδριο ή εκδήλωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αίτηση εκφώνησης ομιλίας.

Πρόσβαση σε έγγραφα και αρχεία

Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο πρόσβασης σε έγγραφα και στοιχεία από τα αρχεία της ΕΚΤ.

Πληροφορίες για τα αρχεία

Επικοινωνία με την κοινωνία των πολιτών

Οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που έχουν ερωτήσεις σχετικά με το έργο της ΕΚΤ μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση .

Άλλα στοιχεία επικοινωνίας

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα

Μηχανισμός καταγγελίας παραβάσεων