Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Επικοινωνία

Τηλεφωνικό κέντρο

Για να έρθετε σε επαφή με κάποιο τμήμα ή μέλος του προσωπικού της ΕΚΤ, μπορείτε να καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο.

+49 69 1344 0

Ερωτήσεις σχετικά με την ευρωπαϊκή τραπεζική εποπτεία

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητες της ευρωπαϊκής τραπεζικής εποπτείας και για το πώς αυτές επηρεάζουν την καθημερινότητά σας; Έχετε ερωτήσεις για την ΕΚΤ; Βρείτε απαντήσεις στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις ή στείλτε μας τη δική σας ερώτηση.

Ρωτήστε μας

Επίσκεψη στην ΕΚΤ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε την ΕΚΤ, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα Επισκεφθείτε μας.

Ερωτήσεις δημοσιογράφων

Για ερωτήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες της ΕΚΤ, οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Τα σαββατοκύριακα οι κλήσεις στον κεντρικό αριθμό +49 69 1344 7455 προωθούνται στον εκπρόσωπο Τύπου που βρίσκεται σε υπηρεσία.

media@ecb.europa.eu +49 69 1344 7455 Υπεύθυνοι επικοινωνίας

Πρόσκληση για εκφώνηση ομιλίας σε συνέδριο ή εκδήλωση

Για να προσκαλέσετε ένα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ ή τον Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου να εκφωνήσει ομιλία σε συνέδριο ή εκδήλωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έντυπο πρόσκλησης για εκφώνηση ομιλίας.

Αίτηση χορήγησης εγγράφων και στοιχείων

Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο πρόσβασης σε έγγραφα και στοιχεία από τα αρχεία της ΕΚΤ.

Πληροφορίες για τα αρχεία

Επικοινωνία με την κοινωνία των πολιτών

Οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που έχουν ερωτήσεις σχετικά με το έργο της ΕΚΤ μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση .

Άλλα στοιχεία επικοινωνίας

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα

Μηχανισμός καταγγελίας παραβάσεων