Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

ASTRA

Χρήση της πλατφόρμας ASTRA

Εξωτερικοί οργανισμοί και εταίροι μπορούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα ASTRA για να κοινοποιούν περιεχόμενο και να ανταλλάσσουν έγγραφα με μέλη του προσωπικού της ΕΚΤ κατά τρόπο ασφαλή. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε και να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Είσοδος στην πλατφόρμα ASTRA Αναλυτικές πληροφορίες

Ενεργοποίηση λογαριασμού

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας σας στην ΕΚΤ θα έρθει σε επαφή μαζί σας με τα απαιτούμενα στοιχεία. Διαφορετικά, αν είστε χρήστης σε αξιόπιστο οργανισμό που επιτρέπεται να διαχειρίζεται τοπικά τα διαπιστευτήρια των χρηστών, ο τοπικός διαχειριστής σας θα δημιουργήσει τον λογαριασμό σας και θα σας παρέχει τα απαραίτητα διαπιστευτήρια.

Πώς θα λάβετε υποστήριξη

  • Για υπηρεσιακά ζητήματα, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας σας στην ΕΚΤ.
  • Για τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται με τον τοπικό υπολογιστή σας ή το τοπικό δίκτυό σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τοπικό γραφείο εξυπηρέτησής σας.
  • Αν αντιμετωπίζετε τεχνικά προβλήματα με την πλατφόρμα ASTRA, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο υποστήριξης της ΕΚΤ, στη διεύθυνση supportcenter@ecb.europa.eu ή στο τηλέφωνο +49 69 1344 7766

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα

Μηχανισμός καταγγελίας παραβάσεων