Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Álláslehetőségek

Dolgozzunk együtt egy jobb Európáért!

Európáért tevékenykedünk. Ha belép munkatársaink közé, szerepet vállalhat az euroövezeti árak stabilitásának és a lakossági bankbetétek biztonságának a megőrzésében.

Kíváncsi elméket keresünk. Nagyra értékeljük a sokszínűséget, ezért örömmel fogadjuk a legkülönbözőbb hátterű jelentkezőket, akik szakmai jövőjüket dinamikus, adatvezérelt és multikulturális környezetben képzelik el, és az EKB dolgozójaként szeretnének hozzájárulni az európaiak jobb életminőségéhez.

Szabad álláshelyek

Álláshirdetések

Amit kínálunk

Megbecsüljük dolgozóinkat, számos személyes és a szakmai továbbképzési lehetőséget kínálunk. Tekintse meg ajánlatunkat: az EKB sokkal többet kínál a jó fizetésnél.

Juttatások, támogatások

Értékeljük a sokszínűséget

Az Európai Központi Bankban hiszünk benne, hogy a sokszínűség a kiválóságot táplálja. A különféle hátterű munkacsapatok többféle nézőpontot képviselnek, ami a jobb és időtállóbb eredmények garanciája. Tehetséges munkatársakat keresünk, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzuk meg, amelyek az euroövezetben élők javát szolgálják.

Miért tartjuk nagyra a sokszínűséget?

Frissdiplomás-program

Azoknak a figyelmébe ajánljuk frissdiplomás-programunkat, akiknek posztgraduális diplomájuk van, és érdeklődnek a központi banki szakterület iránt. A két év alatt értékes továbbképzési lehetőségeket és európai uniós intézményben szerzett munkatapasztalatot adunk.

Ismerkedjen meg frissdiplomás-programunkkal!

Szakmai gyakorlat

Ha legalább alapfokú végzettsége van, és a diploma megszerzése óta szerzett munkatapasztalata nem haladja meg a 12 hónapot, az EKB-nál szerzett gyakorlattal megadhatja pályafutásának a kezdeti lendületet. Az év során folyamatosan indulnak gyakornoki pályázataink.

További részletek a szakmai gyakorlatról

Kik vagyunk?

Dolgozóink háttere olyan sokszínű, mint maga Európa. Az Európai Unió legkülönbözőbb pontjairól érkezve változatos tapasztalatokat hozunk magunkkal. Sok millió ember gazdasági jólétéért dolgozunk, és büszkék vagyunk a munkánkra.

Bemutatjuk dolgozóinkat

Milyen az EKB-ban dolgozni?

Az Európai Unió különböző országaiból származó munkatársakkal működünk együtt. Megosztjuk egymással nézőpontunkat. Érezzük, hogy munkánknak megvan az eredménye. Ez csak néhány alkotóeleme az EKB-élménynek. Tekintse meg, milyen is itt!

AZ ÉLET FRANKFURTBAN
Ismerkedjen meg a várossal, amely otthont ad az EKB-nak!
TÁJÉKOZÓDJON!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Nézze meg a LinkedIn-profilunkat!

Legyen naprakész a bank tevékenységéről és a kiírt álláspályázatokról! Rendszeresen írunk az új álláslehetőségekről, az állásbörzékről, az ágazati hírekről és számos egyéb újdonságról.

Kövessen a LinkedIn-en!
NOT AN EXPERT? CHECK OUT OUR EXPLAINER
LEARN MORE
Mi az Európai Központi Bank?

Ebben a szekcióban található oldalak

Visszaélés bejelentése