SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Karriere og Job

Gør en forskel ved at arbejde for Europa

Vi arbejder for Europa. At arbejde for ECB er at arbejde for prisstabilitet i euroområdet og sørge for at folks penge er sikre i banken.

Vi søger videbegærlige medarbejdere. Diversitet er vigtig for os. Vi søger folk med forskellig baggrund, der ønsker at vokse fagligt i et dynamisk, datadrevet og multikulturelt miljø. I ECB kan du være med til at gøre en forskel.

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Hvad tilbyder vi?

Vi sætter pris vores medarbejdere. De får mange muligheder for at udvikle personlige og faglige kompetencer gennem hele deres karriere. Se her, hvad vi kan tilbyde: Et job i ECB betyder meget mere end bare en attraktiv løn.

Ydelser og fordele

Diversitet er vigtig for os

I ECB mener vi, at diversitet skaber kvalitet, for diversitet betyder team med flere forskellige meninger. Det er vigtigt, at vi tiltrækker de dygtigste, så vi kan træffe de bedst mulige beslutninger til gavn for alle borgere i euroområdet.

Diversitet er vigtig for os

ECB's Graduate Programme

Se nærmere på vores Graduate Programme, hvis du har en kandidatgrad og en særlig interesse i centralbankvirksomhed. Det toårige program giver enestående faglige udviklingsmuligheder og værdifulde erfaringer i en EU-institution.

ECB's Graduate Programme

Praktikantstillinger i ECB

Har du mindst en bachelorgrad og højst 12 måneders erhvervserfaring efter afsluttet uddannelse, kan en praktikantstilling i ECB være en god måde at kickstarte din karriere på. Praktikantstillinger opslås løbende.

Mere om vores praktikantstillinger

Hvem er vi?

Vi er lige så forskellige som Europa. Vi kommer fra hele EU og har meget forskellig baggrund og livserfaring. Vi arbejder for at sikre den økonomiske velstand for millioner af mennesker og er stolte af vores arbejde.

Mød nogle af vores medarbejdere

Hvad gør ECB til noget særligt?

Samarbejdet med kolleger fra andre EU-lande, udvekslingen af forskellige perspektiver og følelsen af at gøre en reel forskel. Det er bare nogle at de ting, der udgør ECB til noget helt særligt. Her kan du få et første indtryk.

AT BO I FRANKFURT
Få mere at vide om vores hjemby
HOLD DIG INFORMERET

Kontakt os

Find os på LinkedIn

Hold dig opdateret med, hvad ECB laver, og med vores ledige stillinger. Vi har regelmæssige opslag om ledige stillinger, karrieremesser, nyt inden for branchen og meget andet.

Følg os på LinkedIn
NOT AN EXPERT? CHECK OUT OUR EXPLAINER
LEARN MORE
Hvad er Den Europæiske Centralbank?

Alle sider i dette afsnit

Whistleblowing