Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Θέσεις εργασίας

Εργαστείτε για την Ευρώπη, κάντε τη διαφορά

Εργαζόμαστε για την Ευρώπη. Στην ΕΚΤ εργαζόμαστε με σκοπό να διατηρούμε τη σταθερότητα των τιμών στη ζώνη του ευρώ και να διασφαλίζουμε τις αποταμιεύσεις σας στην τράπεζα.

Αναζητούμε ανήσυχα πνεύματα. Εκτιμούμε την πολυμορφία και ψάχνουμε ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο που επιθυμούν τη συνεχή επαγγελματική εξέλιξή τους σε ένα δυναμικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον βασιζόμενο σε δεδομένα. Στην ΕΚΤ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των Ευρωπαίων συμπολιτών μας.

Θέσεις εργασίας στην ΕΚΤ

Προκηρύξεις θέσεων

Τι προσφέρουμε

Οι εργαζόμενοι στην ΕΚΤ είναι σημαντικοί για εμάς. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αναπτύξετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες. Ρίξτε μια ματιά στις παροχές μας: η εργασία στην ΕΚΤ είναι κάτι παραπάνω από ένας ελκυστικός μισθός.

Παροχές και οφέλη

Η πολυμορφία είναι πολύτιμη για εμάς

Στην ΕΚΤ πιστεύουμε ότι η πολυμορφία προάγει την αριστεία. Οι πολυσυλλεκτικές ομάδες με ποικιλία απόψεων επιτυγχάνουν αρτιότερα αποτελέσματα. Αναζητούμε τα καλύτερα ταλέντα για να μπορούμε να λαμβάνουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις προς όφελος όλων των πολιτών της ζώνης του ευρώ.

Γιατί εκτιμούμε την πολυμορφία

Πρόγραμμα Πτυχιούχων

Είστε κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου και σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι δραστηριότητες των κεντρικών τραπεζών; Ρίξτε μια ματιά στο Πρόγραμμα Πτυχιούχων. Αυτό το διετές πρόγραμμα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης και πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία σε θεσμικό όργανο της ΕΕ.

Περισσότερα για το Πρόγραμμα Πτυχιούχων

Πρακτική άσκηση

Έχετε πτυχίο και επαγγελματική εμπειρία που δεν υπερβαίνει τους 12 μήνες από την αποφοίτησή σας; Η πρακτική άσκηση στην ΕΚΤ μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας. Προκηρύσσουμε θέσεις πρακτικής άσκησης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Μάθετε για τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Ποιοι είμαστε

Η ΕΚΤ είναι τόσο πολυπολιτισμική όσο η Ευρώπη. Προερχόμαστε από όλες τις χώρες της ΕΕ και έχουμε για εφόδια το διαφορετικό μας υπόβαθρο και τις εμπειρίες μας. Εργαζόμαστε για να στηρίξουμε την ευημερία εκατομμυρίων πολιτών και είμαστε υπερήφανοι για αυτό.

Γνωρίστε τους ανθρώπους της ΕΚΤ

Πώς είναι να εργάζεσαι στην ΕΚΤ

Συνεργαζόμαστε με συναδέλφους από άλλες χώρες της ΕΕ. Ανταλλάσσουμε διαφορετικές οπτικές γωνίες. Νιώθουμε ότι διαδραματίζουμε καθοριστικό ρόλο. Αυτές είναι μερικές από τις πτυχές της καθημερινότητάς μας στην ΕΚΤ. Δείτε πώς είναι η ζωή στη Φρανκφούρτη.

Η ζωή στη Φρανκφούρτη
Μάθετε περισσότερα για την πόλη μας
Μείνετε ενημερωμένοι

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθήστε μας στο LinkedIn

Μάθετε για τις δραστηριότητές μας και τις θέσεις εργασίας στην ΕΚΤ. Αναρτούμε τακτικά πληροφορίες για νέες θέσεις εργασίας, εκθέσεις καριέρας, νέα του κλάδου και άλλα πολλά.

Ακολουθήστε μας στο LinkedIn

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα

Μηχανισμός καταγγελίας παραβάσεων