Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Ura Euroopan keskuspankissa

Työskentele Euroopan hyväksi ja vaikuta

EKP:ssä olet osa organisaatiota, joka pitää euroalueen hinnat vakaina ja valvoo pankkien luotettavuutta.

Haemme ihmisiä, jotka kiinnostuvat uusista asioista ja haluavat kehittää ammattitaitoaan dynaamisessa, datavetoisessa ja monikulttuurisessa työympäristössä. EKP:ssä tarvitaan monipuolista osaamista, ja siksi rekrytoimme ihmisiä, joilla on hyvinkin erilaiset taustat.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Haemme säännöllisesti osaajia erityyppisiin asiantuntija-, esimies- ja tukitehtäviin. Vastavalmistuneet korkeakouluopiskelijat voivat hakea harjoittelupaikkoja tai osallistua jatko-opinto-ohjelmaan.

Avoimet työpaikat

Mitä tarjoamme

Arvostamme henkilökuntaamme ja tarjoamme monia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. EKP:ssä saat paljon muutakin kuin hyvän palkan.

Palkka ja etuudet

Erilaisuus kunniassa

Monipuolisten osaajien työyhteisössä on tilaa uusille ja erilaisille ajatuksille ja syntyy parempia tuloksia. Huippuosaajat auttavat EKP:tä tekemään euroalueen asukkaiden kannalta toimivia päätöksiä.

Monimuotoisuus on meille tärkeää

Jatko-opinto-ohjelma

Jos sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja olet kiinnostunut keskuspankkitoiminnasta, voit hakea EKP:n jatko-opinto-ohjelmaan. Kahden vuoden pituinen ohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja hankkia arvokasta työkokemusta EU:n toimielimessä.

Lue lisää jatko-opinto-ohjelmasta

Työharjoittelu

Työharjoittelu EKP:ssä voi olla hyvä alku urallesi, jos olet suorittanut vähintään alemman korkeakoulututkinnon ja ollut työelämässä enintään vuoden valmistumisesi jälkeen. Harjoittelijahaku on käynnissä läpi vuoden.

Lue lisää EKP:n harjoittelupaikoista

Keitä me olemme

EKP on työyhteisönä yhtä moninainen kuin Eurooppa. Henkilökuntaan kuuluu taustoiltaan ja elämänkokemukseltaan hyvin erilaisia ihmisiä. Kaikilla meillä on kuitenkin sama kunnianhimoinen tavoite: edistää miljoonien eurooppalaisten taloudellista hyvinvointia.

Tutustu meihin

EKP työpaikkana

EKP:ssä työskennellään muista EU-maista tulevien työtovereiden kanssa yhteisen päämäärän eteen. Voimme todella vaikuttaa asioihin. Katso oheiselta videolta, millaista on työskennellä EKP:ssä.

ASUMINEN FRANKFURTISSA
Lue lisää
PYSY AJAN TASALLA

Ota yhteyttä

Seuraa meitä LinkedInissä

Kerromme LinkedInissä muun muassa uusista työpaikoista, uramessuista ja rahoitusalan uutisista.

LinkedIn

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut