Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Ura Euroopan keskuspankissa

Työskentele Euroopan hyväksi ja vaikuta

EKP:ssä olet osa organisaatiota, joka pitää euroalueen hinnat vakaina ja valvoo pankkien luotettavuutta.

Haemme ihmisiä, jotka kiinnostuvat uusista asioista ja haluavat kehittää ammattitaitoaan dynaamisessa, datavetoisessa ja monikulttuurisessa työympäristössä. EKP:ssä tarvitaan monipuolista osaamista, ja siksi rekrytoimme ihmisiä, joilla on hyvinkin erilaiset taustat.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Avoimet työpaikat

Mitä tarjoamme

Arvostamme henkilökuntaamme ja tarjoamme monia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. EKP:ssä saat paljon muutakin kuin hyvän palkan.

Palkka ja etuudet

Erilaisuus kunniassa

Monipuolisten osaajien työyhteisössä on tilaa uusille ja erilaisille ajatuksille ja syntyy parempia tuloksia. Huippuosaajat auttavat EKP:tä tekemään euroalueen asukkaiden kannalta toimivia päätöksiä.

Monimuotoisuus on meille tärkeää

Jatko-opinto-ohjelma

Jos sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja olet kiinnostunut keskuspankkitoiminnasta, voit hakea EKP:n jatko-opinto-ohjelmaan. Kahden vuoden pituinen ohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja hankkia arvokasta työkokemusta EU:n toimielimessä.

Lue lisää jatko-opinto-ohjelmasta

Työharjoittelu

Työharjoittelu EKP:ssä voi olla hyvä alku urallesi, jos olet suorittanut vähintään alemman korkeakoulututkinnon ja ollut työelämässä enintään vuoden valmistumisesi jälkeen. Harjoittelijahaku on käynnissä läpi vuoden.

Lue lisää EKP:n harjoittelupaikoista

Keitä me olemme

EKP on työyhteisönä yhtä moninainen kuin Eurooppa. Henkilökuntaan kuuluu taustoiltaan ja elämänkokemukseltaan hyvin erilaisia ihmisiä. Kaikilla meillä on kuitenkin sama kunnianhimoinen tavoite: edistää miljoonien eurooppalaisten taloudellista hyvinvointia.

Tutustu meihin

EKP työpaikkana

EKP:ssä työskennellään muista EU-maista tulevien työtovereiden kanssa yhteisen päämäärän eteen. Voimme todella vaikuttaa asioihin. Katso oheiselta videolta, millaista on työskennellä EKP:ssä.

ASUMINEN FRANKFURTISSA
Lue lisää
PYSY AJAN TASALLA

Ota yhteyttä

Seuraa meitä LinkedInissä

Kerromme LinkedInissä muun muassa uusista työpaikoista, uramessuista ja rahoitusalan uutisista.

LinkedIn
NOT AN EXPERT? CHECK OUT OUR EXPLAINER
LEARN MORE
Mitä Euroopan keskuspankki tekee?

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut

Ilmoita väärinkäytöksestä