Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

CASPER – Platforma centralizată de transmitere de date

Utilizarea CASPER 

Platforma centralizată de transmitere de date (Centralised Submission Platform – CASPER) le permite organizațiilor externe și partenerilor să transmită în condiții de siguranță date structurate către BCE. 

Datele transmise sunt validate automat, iar rezultatele pot fi discutate cu echipele BCE relevante prin intermediul CASPER. 

Platforma este compatibilă cu browserele Google Chrome și Microsoft Edge. Dacă ai deja un cont, te poți autentifica prin intermediul linkului de mai jos:

Autentifică-te pe platforma CASPER Declarație privind protecția vieții private

Cum să îți activezi contul

Unele organizații de încredere sunt autorizate să gestioneze datele de autentificare ale utilizatorilor în mod independent. Prin urmare, dacă faci parte din una dintre aceste organizații, ar trebui să îți contactezi administratorul local, care îți va crea contul și va obține datele de autentificare necesare.

În caz contrar, persoana de contact din cadrul BCE pentru organizația ta îți va furniza datele necesare.

Manual de utilizare pentru activarea contului Instrucțiuni de înregistrare destinate administratorilor delegați pentru accesul pe platforma CASPER (CASPER Delegated Access Administrators  DAAs)

Cum beneficiezi de asistență când utilizezi CASPER?

  • Pentru chestiuni de natură operațională, ia legătura cu persoana ta de contact responsabilă de colectarea datelor din cadrul BCE
  • Pentru chestiuni de natură tehnică legate de dispozitivul sau rețeaua ta locală, contactează serviciul tău local de asistență sau administratorul de sistem

Ce oferă CASPER?

Consultă manualul de utilizare pentru a descoperi întregul set de funcționalități disponibile pe platforma CASPER. 

Manual de utilizare pentru platforma CASPER

Dacă ai întrebări suplimentare, consultă colecția noastră de întrebări frecvente.

Întrebări frecvente

Toate paginile din această secțiune

Avertizările de integritate