Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

CASPER

Χρήση της πλατφόρμας CASPER

Η κεντρική πλατφόρμα υποβολής δεδομένων (Centralised Submission Platform - CASPER) επιτρέπει σε εξωτερικούς οργανισμούς και εταίρους να υποβάλλουν δομημένα δεδομένα στην ΕΚΤ κατά τρόπο ασφαλή. Τα δεδομένα επικυρώνονται αυτόματα και τα αποτελέσματα μπορούν να συζητηθούν με τις αρμόδιες ομάδες της ΕΚΤ μέσω της πλατφόρμας. Η πλατφόρμα είναι συμβατή με τα προγράμματα περιήγησης Google Chrome και Microsoft Edge. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό μπορείτε να συνδεθείτε εδώ:

Είσοδος στην πλατφόρμα CASPER Δήλωση προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Ενεργοποίηση λογαριασμού

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας σας στην ΕΚΤ θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να σας δώσει τα απαιτούμενα στοιχεία. Διαφορετικά, αν είστε χρήστης σε έμπιστο οργανισμό που έχει άδεια να διαχειρίζεται τοπικά τα στοιχεία σύνδεσης των χρηστών, ο τοπικός διαχειριστής σας θα δημιουργήσει τον λογαριασμό σας και θα σας δώσει τα απαραίτητα στοιχεία σύνδεσης.

Εγχειρίδιο οδηγιών για την ενεργοποίηση λογαριασμού Αίτηση εγγραφής για εξουσιοδοτημένους διαχειριστές πρόσβασης στην πλατφόρμα CASPER

Πώς θα λάβετε υποστήριξη

  • Για ζητήματα που αφορούν τις εργασίες σας απευθυνθείτε στον υπεύθυνο επικοινωνίας σας στην ΕΚΤ.
  • Για τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται με τον υπολογιστή σας ή το τοπικό δίκτυό σας απευθυνθείτε στο τοπικό γραφείο εξυπηρέτησής σας.

Λειτουργίες μέσω της πλατφόρμας CASPER

Οι λειτουργίες που παρέχει η πλατφόρμα CASPER αναφέρονται αναλυτικά στο εγχειρίδιο χρήσης.

Εγχειρίδιο χρήσης της πλατφόρμας CASPER Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα

Μηχανισμός καταγγελίας παραβάσεων